Keep track of the route on your mobile.

Search routes and use your favorites on the go.

Din bedste smutvej - vind en Velorbis cykel

Over 4 years ago

Hej Cyklist!

Mener du selv at kende Københavns gode smutveje? Det kan fx være smutvejen, der får dig hurtigere på arbejde, frem til skolen eller bare nemt omkring.

Københavns Kommune lancerer fra mandag den 3. juni en konkurrence, hvor du kan vinde en smuk Velorbis cykel herre eller damemodel mod at komme med din favorit smutvej. Der er plakater i hele byen, der opfordrer dig til at dele din smutvej med resten af København. Så post den på I bike CPH's facebook tidslinje, evt. med et billede eller et link til ruten via ruteplanneren. www.facebook.dk/ibikecph
Hvis din smutvej ikke allerede er indført i planneren (eller ikke overholder vej-reglementet) så gør vi hvad vi kan for at indføre den i ruteplanneren.

Vi har teamet op med Bring - De Grønne Bude. De vil dele ud af deres bud på gode smutveje på cykel, da de om nogen kender byens gader og smutveje bedst. Budenes smutveje frigiver vi i løbet af kampagneperioden via vores facebookside. Du kan følge med i alle indlæggene, der kommer på facebooksiden og blive inspireret til at tage en ny vej på arbejde.

Til at afgøre hvilken smutvej, der er den bedste, har vi nedsat et panel bestående af: Ansvarlig for de grønne bude Kasper Grufstedt, Teknik- og Miljøborgmester Ayfer Baykal, og cykelguruen Mikael Colville-Andersen fra Copenhagenize.eu. De udkårer vinderen mandag. 17 juni.
Kan du overbevise ekspertpanelet om, at du har den bedste smutvej i byen, så del den på vores facebookside. www.facebook.dk/ibikecph

Comments

Asbjoern Andersen

Asbjoern Andersen, ago

Rigtig god idé at få De Grønne Bude med ind over!