Keep track of the route on your mobile.

Search routes and use your favorites on the go.

En tester fortæller

Over 4 years ago

Testningen af den nye I Bike CPH app er i fuld gang. Vi har fanget en af vores testere, Emilie til en lille snak om hendes oplevelser med den nye I Bike CPH app.
Emilie cykler hver dag 8 km til og fra arbejde. Hun har været meget positiv overfor idéen med den nye ruteplanner og var spændt på at afprøve den. Hun har blandt andet brugt den til at tjekke op på de ruter, som hun kører til hverdag. Hun fik sig en positiv overraskelse, da ruteplanneren faktisk viste hende en ny rute, som var væsentlig kortere.

Til spørgsmålet, hvad hun synes om app’en siger Emilie: ”Jeg synes helt klart det er en brugbar app, men jeg savner lidt, at man kan indsætte via punkter, f.eks. når jeg skal hente i børnehaven og købe ind på vejen hjem.” Denne via-punkt funktion er mulig at bruge på ibikecph.dk, og kan måske overføres til app’en.

Emilie foreslår også, at ruteplanneren skal kunne angive det tætteste bibliotek eller legeplads. Det kan netop være ekstra funktioner som disse, der kan gøre din cykeltur bedre, så kom med dine idéer og vær med til at udvikle app’en på http://www.ibikecph.dk/feedback.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Comments

Anders

Anders, ago

Efter kort at have afprøvet appen, ja så kan man lige sågodt bruge krak.

AJ Tolstrup

AJ Tolstrup, ago

Appen fungerer overhovedet ikke, glem den og brug Krak.