Keep track of the route on your mobile.

Search routes and use your favorites on the go.

Gode ideer til nye funktioner?

Over 4 years ago

Hvordan kan I Bike CPH app’en udvikles? Herunder kan du læse 3 mulige nye funktioner. Hvad ville være med til at gøre din cykeltur bedre?

Gode og dårlige cykeloplevelser
Del med resten af København, hvor i byen det er fedt eller mindre fedt at cykle. Holder du af et grønt pust i hverdagen, har du på kortet i app’en mulighed for at give en glad smiley fx ved den grønne sti på Nørrebro eller på turen gennem Amager Fælled. Og når du bliver træt af Lyngbyvejen kan du placere en sur smiley her. På den måde kan andre brugere af I Bike CPH hurtigt danne sig et indtryk af hvor i byen det er ekstra lækkert at cykle.

Personlig cykelhastighed
Cykelrejsetid i I Bike CPH er standard for alle. Valgt ud fra hvor hurtigt den gennemsnitlige københavner cykler. Men Københavnere er selvfølgelig meget forskellige! Er cyklen fra det forrige århundrede er turen gennem byen ofte længere end hvis du har en hel ny cykel. Men en personlig cykelhastighed kan I Bike CPH app’en på baggrund af din historik udregne din egen personlige rejsetid og så den matcher den fart du plejer at køre.

Alternative ruter
På vej til arbejde vælger du måske altid den hurtigste vej, men lørdag formiddag med ungerne er det dejligt at vælge en anderledes, hyggelig, sjov eller grøn cykelrute igennem byen. Med alternative cykelruter vil I Bike CPH kunne foreslå andre slags ruter end blot den hurtigste. Hvilken alternativ rute ville du helst kunne vælge?

(Foto: Ursula Bach)

Comments

Ida Espe

Ida Espe , ago

For mig ville en alternativ rute funktion være super. Tit kender jeg kender den hurtigste vej, men ville egentlig hellere kører en mere spændende rute også for at opdage nye steder i byen.

Johan Olsen

Johan Olsen, ago

Mulighed for at vælge rute, så man undgår trafikerede veje.

Lars

Lars, ago

Ærligt, så synes jeg ikke at kerne konceptet med rutevejviser holder. Større er København ikke, og taget det publikum i betragtning som henter denne app, så tror jeg ikke at vejvisning er deres største prioritet - vi er den etablerede del af cyklisterne i København - vi kender vores ruter!

Jeg synes derimod, at iBikeCPH virker som en god måde at samle, fremme og servicere cykelkulturen på. Det kunne være et fremragende talerør til byens cyklister! Jeg forestiller mig derfor nogle af følgende muligheder;

Newsfeed med cykelrelateret indhold

Arrangementer

Nice to know oplysninger (cykellygter, alkohol, tips til at holde cyklen i stand, visning af cykelsmede på kort, så man hurtigt kan komme til reperation etc. samt mulighed for at rate disse)

Måske en cykelradio

Push beskeder med vejrforhold / steder man skal køre forsigtigt (ved uheld, byggepladser m.m.)

Konkurrencer - tag det fedeste cykel billede og vind et års cykelservice etc.

Måske en "jeg har lige cyklet x km, dette sparede x antal co2 i København" share funktion til facebook

Måske kan man tilføje kontakter og se dem på kortet?

Forslag til smukke eller spændende cykelture - evt. kombineret med pod casts

ibikecph

ibikecph, ago

tak for de gode forslag!

Frank Luther

Frank Luther, ago

hej det eneste jeg beder jer om lige nu er at i holder det i det Danske sprog så alle kan være med, siden hen kan i jo gi dem der vil en anden mulighed PFH tak.
Jeg glæder meget til der kommer en bedre model-:).

Gitte Korff

Gitte Korff, ago

Forslag: Det ville være fint, hvis vi cyklister kunne melde om farlige steder for cyklister - eller uhensigtsmæssige trafikløsninger. Fx er det nye kryds ved Søpavillonen både farligt og uhensigtsmæssigt. Når man kommer fra byen og skal til venstre ad Rosenørns Allé, skal man kryds et fodgængerfelt og stå "i kø" sammen med mange andre cyklister på al for lidt plads. Det kan gå galt en dag.

szyszka

szyszka, ago

super