Keep track of the route on your mobile.

Search routes and use your favorites on the go.

Blog

Hvordan kan I Bike CPH app’en udvikles? Herunder kan du læse 3 mulige nye funktioner. Hvad ville være med til at gøre din cykeltur bedre?

<strong>Gode og dårlige cykeloplevelser</strong>
Del med resten af København, hvor i byen det er fedt el...

Find vej på ladcykel

Over 4 years ago

I Bike CPH ruteplanneren kan nu beregne den bedste rute for dig, der kører på ladcykel.

Livet som ladcyklist er ikke altid let – cykelstierne er ikke 3 meter brede alle steder byen og en uventet vejbom kan resulterer i en omvej og forsinkelse....

Hej Cyklist!

Mener du selv at kende Københavns gode smutveje? Det kan fx være smutvejen, der får dig hurtigere på arbejde, frem til skolen eller bare nemt omkring.

Københavns Kommune lancerer fra mandag den 3. juni en konkurrence, hvor du ...

Der er ikke noget mere hyggeligt og stemningsfuldt end de københavnske brostensgader. Men der er heller ikke noget mere irriterende og belastende end at CYKLE på de københavnske brostensgader – Dit flow gennem byen afbrydes pludselig af, at alt ry...

En tester fortæller

Over 4 years ago

Testningen af den nye I Bike CPH app er i fuld gang. Vi har fanget en af vores testere, Emilie til en lille snak om hendes oplevelser med den nye I Bike CPH app.
Emilie cykler hver dag 8 km til og fra arbejde. Hun har været meget positiv overfor...

Så har den første testversion af I Bike CPH ruteplanner til iPhone set dagens lys. Vi har samlet et team af 50 friske testere fra Københavns Kommune, der hjælper med at gøre app'en klar til byens cyklister.

Der er allerede kommet en masse feedb...

Ny cykelruteplanlægger!

Over 5 years ago

Hvordan kommer jeg hurtigst på cykel til Nordhavn? Hvornår skal jeg cykle hjemmefra, hvis jeg skal være på Kongens Nytorv kl. 14? Kan min daglige pendlerrute optimeres?

En troværdig og opdateret digital cykelruteplanlægger, der kender de gode s...

Hej Cyklist!

Over 5 years ago

Velkommen til den første 'alfa' udgave af den nye ibikecph side!

Vi bygger på en lækker cykelruteplanlægger til dig og alle de andre cyklister i København. En løsning der kender alle de gode smutveje, og ved hvilke parker man må cykle i. Og som...